Gönüllülerimiz

Özge Yılmaz

Katıldıgım TED konferanslarında fark yaratan insanları dinledim. İlk önce çekinerek onlarla tanıştım, sonra heyecanla fikirlerimi tartıştım. Gördüğüm benden bi kol bi bacak fazla değillerdi. Fakat hepsi yaşamak istedikleri değişimi başlatmıştı. Ben de görmek istediğim değişimi konuşmaktansa yapmayı tercih ettim. TEDxIstanbul'da hep birlikte bu değişimi yaşama arzusuyla.

Deniz Saka

İnsanlara ilham veren bütün o güzel hikayelerden sonra içimizdeki sınır tanımayan, yeni ben'i ortaya çıkaran tedx gibi böyle güzel bir platformun içinde gönüllü olarak yer aldığım için  çok mutluyum.


Merve Keskin

TEDxİstanbul’u izlemekten oldum olası çok zevk almışımdır. Bu güzel organizasyonun bir parçası olma fikri beni o kadar heyecanlandırdı ki gönüllü ilanını görür görmez hemen başvurdum ve ne mutlu ki bu şansı elde ettim. Birilerinin hayatına dokunmayı hedefleyen bir projenin içinde yer almak ve bu güzel ekiple tanışmak mükemmel bir deneyimdi.

 

Tuğba Ladikli

Bugüne kadar bana hep ilham ve motivasyon kaynağı olan TEDx konuşmalarının sıkı takipçisiydim. Ben de bana ilham kaynağı olan bu etkinliğin bir parçası olup başkalarına da ilham kaynağı olacak bu koca ekibin bir parçası olmak istedim.


Ozan Edinç

Tedxİstanbul’u izledikçe herkesin “aslında ben de böyle düşünüyorum, böyle hissediyorum” dediği konuları atlattığını gördüm. TEDxIstanbul bizim yansımamızdı. Bunu yaparken de vizyon oluşturuyor ve en önemlisi hayatlara dokunuyor, bir değişimin başlangıcının temellerini atıyordu. Hayata değer katma mottosuyla yaşayan biri olarak bu organizasyonun ve değişimin parçası olmaktan onur duyuyorum.

Derya Akar Gizli

Sürekli tüketimin hakim olduğu yaşadığımız dünyada bir şeyleri karşılık beklemeden, mutlu olarak, hissederek, yarar sağlayacağını bilerek aynı amaç için içtenlikle toplanmış insanlar ile birlikte yapıyor olmak umut dolu, gelecek için heyecanlı, fark yaratmak isteyen bir topluluğun parçası olmamı sağladı. "-Neden ben değil diye?" diye çıktığım bu yolda "-Evet ben de!" diyorum artık.

Sonuç olarak : Ben TEDxIstanbul gönüllüsüyüm ya sen?


Ferhat Öz

Yıllar önce TedxIstanbul ile Youtube sayesinde tanışıp bir gün ben de konuşmacı olacağım ve insanların hayatlarına dokunacağım demiştim. Yıllar sonra konuşmacı olamasam da bu ekibin bir üyesi oldum. Bu oluşumun bir parçası olup, insanların hayatlarına dokunabilmek ve değişimlerine yardımcı olabilmekten daha huzur verici bir şey olamaz!

Samed Delen

Türkiye’nin tüm yurda yayılan fikir ekimi seanslarına ihtiyacı olduğunu düşünüyordum; ve bu seanslara doğudan batıya, kuzeyden güneye herkes erişebilmeliydi. Tedx’in tüm içeriklerini açık kaynak anlayışıyla paylaşması, gönüllü olmamdaki en büyük nedenlerden biri oldu. Bu sayede yaratılan değişim dalgasında bulunmaktan gurur duyuyorum.


Zeynep Şahin

Her üyesi ayrı bir alem olan insanoğlu, kendine çizdigi çemberin dışına çıkmayı başarabildiğinde; insanlığın kaybettiği en temel değerleri kazanabileceğimize dair umut, güneş olup eritecek kalbimizdeki buzlari. TEDxIstanbul kendini bu buzları eritmeye adamış mükemmel, heyecan ve ilham dolu bir ekip. Burada gönüllü olma şansına erişmiş olmak paha biçilemez bir deneyimdi.

Beyza Akdemir

Yaşam boyu inanacak, benimseyecek bir çok fikirle, teoriyle,ideolojiyle karşılaşırız...

hepsi renk misali. Fakat kim bunların içinde inanmak ve benimsemekten fazlasını yaptı? Tarihteki örneklerin dışında, bizimle bir yaşam paylaşanları tanımak, duymak adına TEDxIstanbul katılınabilecek en güzel aileydi.ihtimal vermediğiniz hayallerinizin peşinden gidin.ben öyle yaptım.


Aliberk Candoğan

O kırmızı tişört yok mu o kırmızı tişört,gidip görüp büyülendiğin. Dışardan bakınca sadece bir tişört gibi gelen ama içinde müthiş insanlar, fikirler, hatıralar barındıran rengi gibi capcanlı harika tişört harika etkinlik harika anı TEDxIstanbul. Gülümsemenizi kaybetmemek için, hayatınıza yeni bir başlangıç yapıp dahasını görmem ve denemem gerek diyorsanız kırmızıyı giyip gülümsemeniz yeter.

Onur Beşen

Çok sevdiğiniz şeyleri en sevdiklerinizle paylaşmak isteriz ama bir yanımızda sadece kendine saklamak ister ''O''nu. TEDxIstanbul benim için tam anlamıyla ''O''. İyi ki dediğim ve ekipte yer almaktan son derece mutlu olduğum bir organizasyon. Kendi değişimimi kendim yaratmak için bu ekipte olmalıydım.

Emirhan Öztürk

Böylesine sıradışı bir organizasyonun seyircisi olmak bende bu denli büyük bir fark yaratmış iken, şimdi aynı organizasyonda gönüllü olarak insanlara fayda sağlamak, onların isteklerini karşılamak, problemlerini çözerek misafirlerimizi mutlu ayrılmalarını sağlamak ve kazanımlarına yoldaşlık etmenin heyecanını ve coşkusunu en yakından hissetmek için buradayım.

Ahmet Gürsu

Milyonlarca kişiye ulaşan bir platformda yer almak ve bu yapının küçükte olsa bir parçası olmak oldukça heyecanlandırıcı bir duygu. İnsanlara ilham olmak, zihinlerinde küçük bir iz bırakabilmek, belkide kendi değişimlerini o an başlatabileceklerinin düşüncesi hiç olmadığı kadar keyifli.