Gönüllülerimiz

Özge Yılmaz

Katıldıgım TED konferanslarında fark yaratan insanları dinledim. İlk önce çekinerek onlarla tanıştım, sonra heyecanla fikirlerimi tartıştım. Gördüğüm benden bi kol bi bacak fazla değillerdi. Fakat hepsi yaşamak istedikleri değişimi başlatmıştı. Ben de görmek istediğim değişimi konuşmaktansa yapmayı tercih ettim. TEDxIstanbul'da hep birlikte bu değişimi yaşama arzusuyla.

Erman Türkmen

İlham kelimesinin bu kadar somutlaştığı, gözle görülür kılındığı ve hayatlara dokunabildiği çok az platform var. İstiyorum ki TEDxIstanbul ulaşabildiği herkese ulaşsın, paylaşılsın, ilham olsun, canı çıkarılsın. Bir de bir şeyler daha iyiye gitsin diye bir işin ucundan tutma gayretindeki bu yarı deli ekibin hastasıyım sanırım.



Burak Tuna

TEDxIstanbul organizasyonları bilinen sıkıcı konferanslara yeni bir soluk getiriyor. Bu oluşuma katkısı olan insanların heyecanlarını görünce koltuğumda öylece oturup seyirci kalamazdım. Farkındalık yaratmak isteyen deli insanların arasında olmanın dayanılmaz hafifliği başka :)

Esra Yalçınalp

TED konuşmaları zihnimi açıyor, motivasyonumu arttırıyor ve umudumu çoğaltıyor. Türkiye'de zaman zaman hasretini çektiğimiz bu duyguları çoğaltabilmenin yollarından birine katkıda bulunmak adına buradayım. İnsanların maddi karşılığı olmayan ortak amaçlar etrafında bir araya gelip üretmesi hoşuma gidiyor. TEDxIstanbul'da 1+1 = 2 değil, daha fazlası ediyor.


Candan Güngör

Hayatlarına anlam katmış insanların başka hayatlara anlam katma, ilham olma sürecine daha yakından tanık olabilmek ve bu sürece katkıda bulunabilmek için TEDxIstanbul gönüllüler ekibine dahil oldum. Bu oluşumun insanın geleceğini tasarlaması yolculuğuna çok önemli katkılarda bulunabileceğine gönülden inanıyor ve bu heyecanın bir parçası olabildiğim için mutluluk duyuyorum.

Nevin Öztürk

TED konuşmalarının birçok insan için olduğu gibi benim için de zaman zaman hayatıma farklı yönlerden ışık tutan etkileri olmuştur. İnsanın paylaştıkça büyüdüğüne inanıyorum. Bu nedenle, ateş böceği kadar etkisi de olsa aydınlanmada birazcık olsun katkım olması için TEDxIstanbul’da gönüllü olarak çalışıyorum.


Melih Açıl

TED konuşmalarını dinlemeden öncekiyle yine aynı adamım fakat ilham alabileceğim, başka bir yerden bakma hevesi kazandıran insanlar, hikayeler biliyorum artık. Bilgi, ilgi olmadan edinilmiyormuş diyerek TEDxIstanbul gibi ilgi çekici konuşmaların olduğu, güzel insanların buluşma noktası olan bu düşünce paylaşım platformunda ben de emeğimi paylaşmak için buradayım.

Murat Yılmaz

Hayatın “farklı” olanlarla sıkıcılıktan uzaklaştığını, güzelleştiğini düşünenlerdenim. Keşfi, yeniliği, değişimi ve farklı yollardan gitmeyi yaşantımdan uzak tutamadım hiç. TEDxIstanbul ise, kendime benzeyen insanlarla tanıştığım, farklı hayatlara dokunduğum, ilham aldığım bir platform oldu. Ve daha fazla kişinin bunu yaşaması için şimdi                                                                        mutfağındayım işin.


Beril Ateşoğlu

TEDxIstanbul, insanların farkındalıklarını geliştirmesi için çok doğru bir platform. En sevdiğim yanı ise bir buluşma noktası olması. Belirli kavramlar etrafında birbirinden ayrı olduğunu düşündüğümüz bir çok alanı ortak bir noktada buluşturuyor. Bir karikatürist ve bir bilim adamına aynı konuyu kendi alanları üzerinden anlatma ve insanlara ulaşma imkanı sağlıyor. Benim hayatımda birçok ön yargıyı kırmama yardımcı oldu, başkalarına da yardımcı olması dileği ile buradayım.

Merver Erdem

Bu sahneyi paylaşan tüm konuşmacılarda tam olarak tarif edemediğim ortak bir payda var. Bu paydada sevgi, barış, inanç, ciddiyet, espri kısaca hayatın tam da kendisi var. Sahnenin karşısında gözlemlediğim tüm bu güzel şeyleri TEDxIstanbul organizasyonu içinde yer alarak daha derinlemesine yaşamak ve bu organizasyonla daha çok insanın tanışmasına yardımcı olmak için TEDxIstanbul'da çalışıyorum!


Oray Tan

Değişime tanık olmak ve dönüşümün parçası olmak için aradığım en iyi motivasyonunu TEDxIstanbul ile buldum. Umut, keşif, yenilik, farklılık ve farkındalık kelimelerinin anlam bulduğu bu organizasyonda, insanlara dokunmak ve onlara ilham vermenin heyecanı içerisindeyim. Yaşamın sürekli değişen dinamiklerini şekillendiren bir platformunun parçası olmaktan ve bu sürece katkı vermekten gurur duyuyorum. Hayat bir film, bırakın bunu TEDxIstanbul ile izleyelim!

Aylin Albay

TED konferansları değişimin bir kerede yapılması gereken bir şey olmadığını, sürekli bir seyahat olduğunu, bize insanları değiştirmek değil, insanlarla birlikte değişmek gerektiğini gösteriyor. Dünya standartlarına ulaşmak kolay değildir, devrimsel değişiklikler gerektirir. Böyle bir devrimde benim de bir fidanım var artık. TEDxIstanbul devriminin kahramanlarının hikayelerine gelin birlikte fidan olalım.


Pınar Ekmekçi

Bana bir platform söyleyin, içinde değişim, motivasyon, ilham ve farkındalık barındırsın. Evet TEDxIstanbul'dan bahsediyorum. Her dinlediğim konuşmada farkındalık, değişim ve motivasyon hikayelerinden etkilendiğim kahramanlarla aynı havayı solumak ve insanlara aktarabilme düşüncesi sizce de muhteşem değil mi? İşte bu yüzden ben de bir TEDxIstanbul gönüllüsüyüm.

Kerem İşli

Her şeyden habersiz internette dolanırken TEDxIstanbul'un afişlerini gördüm. Birkaç gün sonra kendimi gönüllüler ekibinin içinde buldum. Yıllar sonra böyle enerjik bir organizasyonda yeni fikirlerle, yeni yüzlerle bir arada olmak, o yüzleri ve çok daha fazlasını fotoğraflayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Herkes bir şeyler yapabilmek için uğraşıyor, çalışıyor, didiniyor. Belki sizin de aradığınız heyecan, itici güç burada.


Miyase Kaya

Günümüzde istediğiniz herhangi bir bilgiye erişmek oldukça kolay. Konunun uzmanından eğlenceli bir şekilde dinleyip elde etmek ise gerçekten harika. TEDxIstanbul, size bu 

inanılmaz deneyimi sunuyor. İnsanlara değer katan bu organizasyonun içinde olmak ise tek 

                                                              kelimeyle müthiş.

Gülçin Polat

TEDxIstanbul’u kendi adıma kutsal bilgi kaynağı olarak tanımlasam abartmış olmam sanırım. İlginizi çekmeyen konularda bile sizi kendine bağlayan bu çılgınlığa karşı koyamayacaksınız. Bir farkındalık yaratmak için durmayın, siz de TEDxIstanbul’un bir parçası                                                                     olun.


Sera Alper

Hayatta yarattıkça, ancak bir şeylerin ucundan tutup katkıda bulundukça var olabiliriz. İlk TEDxIstanbul konferansına dinleyici olarak katıldığımda organizasyon aksaklıklarını sahnede cesurca dile getiren gönüllü ekibi "katkıda bulunabileceğinizi düşünüyorsanız, gelin bize katılın bu işin çıtasını hep beraber daha da yükseltelim" diyerek beni etkiledi.

                                                             O andan itibaren de bu işin parçasıyım.

Sedef Şahin

Sıkı bir TED takipçisi olarak seyirci koltuğundan kalkıp, TEDxIstanbul'da yer almak ve bu değişim dönüşüm dalgasında  insanlara dokunabilmek için buradayım. Bir kişi değişirse, herkes değişir cümlesi hala kulaklarımızda çınlarken, TEDxIstanbul organizasyonu ile tek bir şeyin dahi değişmesi umuduyla yola çıkan bu ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum.